28.01.2014

3 KİTABINDAN KUVARS TAŞI


Bir önceki nötrleşme aşamasında doğal taşların etkileriyle ilgili bahsettiğim herşey burada da geçerli. Taşı ayda bir ılık akan suyun altına ya da toprağa gömmen enerjisini boşaltması açısından önemli. 3-4 cm'lik bir küçük taş yeterli olacaktır.

Doğal taşlar sadece seni arkandan iter. Sürecin daha hızlı olmasını sağlar.

Kuvars taşının konsantrasyonu sağlaması yanında en önemli olan ve işimize yarayan tarafı, ENERJİYİ VE MOTİVASYONU SÜREKLİ DİNÇ TUTMASI. Benden, akıl ve duygular arasında dengeyi sağlıyor. Beynin yaratıcı ve analitik düşünme yeteneğini arttırıyor. 

Kuvars taşının buradaki bir diğer misyonu, onu her gördüğünde bağlı olduğun yolu kararlılıkla yürümeyi sana hatırlatması. Çalışmaya başladığımız kişilerin bazılarının 3 sistemi sürecinin belli noktalarında enerjilerinin ve karalılıklarının düştüğünü görüyorum. İşte tam bu anlarda istediğim şeyleri elde etmek için gerekli kararlılığı sana hatırlatan simge işte bu taş.

GERİ BİLDİRİM AŞAMASINDA TURKUAZ TAŞI

3 Sistemi'nin son aşaması olan geri bildirimde Turkuaz taşının üzerinde ya da taşıman faydalı olacaktır. Turkuaz taşının bir çok faydalı yanı var. Ancak bizim kullanmamızın nedeni kişiyi yeniden canlandırması, ekstra DUYGU DALGALANMALARINI AZALTARAK geri bildirimin sakin ve dengeli şekilde oluşmasını sağlaması.


Mevcut bir durumda geri bildirim yaptığında ilerleme varsa zaten sorun yok. Ancak ilerlemende sorun varsa bu durum sende kabullenmeme ve gereksiz strese girme yaratıyor. Daha öncede bahsettiğim gibi yapılan tüm araştırmalar yoğun stres halinde mantıklı karar alınmadığını gösteriyor. Çünkü kan beyinden kaslara doğru yöneliyor.

Geri bildirimde mevcut halin değerlendirmesi yapılırken en önemli şey sakinliğinin ve dengenin korunması, KENDİNİ VE DURUMU KABULLENME ASLINDA. Ancak bir şeyi kabullenerek ona çözüm üretebilirsin. TURKUAZ taşı da bunu mükemmel şekilde sağlıyor.

Yeni ilgilenmeye başladığım taşlarla ilgili araştırmalar yapıyorum ve bu yazılanları sizde internetten araştırabilirsiniz. 

Siparişleriniz için : alev_nml@hotmail.com dan bana ulaşabilirsiniz.

3 yorum:

  1. bende iş yerinde kuvars taşı bulunduruyorum, bilgisayarın yaydığı radyasyonu azalttığını dumuştum :) ama bakımı konusunda çok titiz değilim, kolaymış aslında :)

    YanıtlaSil
  2. İstanbul’da adam gibi su tesisatçısı ile sonunda karşılaştım.
    http://istanbulsutesisatcisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil