27.01.2014

3


Kitabın içinde bulunan taşlarla ilgili kısımlar daha çok dikkatimi çekti. Sizinle paylaşmak istedim. Yazar ile iletişime geçtiğimde anlattı, kitabı yazdıktan sonra yurtdışına gittiğinden çok fazla kitap tanıtımı yapamamış. Ve şu anda yeni ve güzel bir site kurdu. Çok farklı bir site umarım başarılı olur. Mutlulukdediğin .com

Bunlar benim düşüncem ama kitapta doğru bildiğim taşlar hakkında yazıları paylaşmalıyım.

NÖTRLEŞME AŞAMASINDA AMETİST...

Doğal taşlar binlerce yıldır daha fazla Aşk, daha fazla para ve daha fazla sağlık için kullanılıyor.

Biz de 3 sistemi'nin her aşamasında doğal taşları, enerjileri itibariyle kullanıyoruz. Ancak şunu söylemeliyim ki 3 sistemi zihinsel bir devrimi amaçlar. Doğal taşlar sadece bu değişime destek olur. 

Taşları küçük bir parçalar halinde üzerinde ya da cebinde taşıyorsun. Taşı yeniden aktive etmek için ayda bir, ılık akan suyun altına 1-2 dakika yıkayabilir ya da 1-2 saat toprağa gömebilirsin. Taşların kütlesi büyüdükçe etkileri de artıyor. Ancak 3-4 cm' den büyük olmayan, yanında taşıyabileceğin bir taş da yeterli olacaktır.

3 sistemi'nin ilk aşaması olan nötrleşme aşamasında arınmak, dengelenmek ve huzuru yakalamak için ametist taşı çok önemli. Ametist taşının onlarca farklı özelliği yanında en önemli niteliği, OLUMSUZ ENERJİLERİ YOK ETMESİ, huzuru ve konsantrasyonu güçlendirmesi, stresi azaltması. Nötrleşme aşamasında cebinde, çantanda ya da takı olarak üzerininde ametist taşıman, kendi içine dönmeni, kendini kabul etmeyi, geçmişte yaşananları geride bırakmayı çok kolaylaştırıyor. İçindeki senin ortaya çıkması ve huzur için gerekli taban, günler geçtikçe bilgelikle birlikte belirginleşiyor. Ametist, enerji gereği senin enerji boyutundan serbest kalmana da yardım edecek. Ruhsal özgürleşmeye adım atacaksın. 

Aslında 3 sistemi nin 2. bölümü olan uygulama aşamasında en fazla işine yarayacak sezgisel ve içgüdüsel güçlerinin artmasına da yardım edecek. Motivasyonunun ve kendine güvenin giderek arttığını göreceksin. Özellikle alın şakrası üzerinde haftada bir yarım saat uygulanan ametist terapisi nötrleşme aşamasının kusursuz olmasını sağlıyor.

Ametist taşının koyu olması enerjisinin yüksek olmasını sağlar. Yastığın altına konulduğunda uykusuzluğa iyi gelir.

Her rahatsızlığa uygun belli taşlar vardır.

HZ. ALİ der ki;

İlacın sendedir de farkında olmazsın
Sanırsın ki sen sade küçük bir cisimsin
Derdin de sendedir fakat bilmezsin
Halbuki sende durulmuş en büyük alem.

4 yorum:

  1. Taşların anlamını bilmem ama onları çok severim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende taşları severim anlamlarını öğrenince daha bir anlamlı geldi :))

      Sil
  2. Merhabalar.

    Bu tür taşlara karşı bir merakım olmadı hiç. Onları gördüklerimde sadece renkleri ve kristal yapıları ilgimi çekmişti. Daha sonra sizin de paylaştığınız gibi bu taşların insan sağlığı üzerinde bazı etkileri olduğunu duymuştum. Ama, hiç biri ile böyle fazla ilgilenmemiştim.

    Aslında kullanmak suretiyle deneyip, gerçekten faydası olup olmadığını teyit etmek gerekir.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle denemekte yarar var size akik taşından bir tesbih gönderebilirim isterseniz.. :)) Recep Bey

      Sil