5.02.2014

2011-2014 BLOG DEĞERLENDİRMEM...


Blog yazmaya başladığımdan beri hiç böyle hissetmemiştim. Her yazdığım konunun bende ayrı bir yeri var. Kitaplığım benim krallığım diye saatlerimi hiç sıkılmadan harcadığım bir yerdi. Şimdi bloğumda benim için aynı değere sahip.
SAĞLIK KİTAPLARI İÇİN TIK TIK..

Paylaşmak istediğim o kadar konu var ki... İnanır mısınız bu yüzden yazmaya başlayamıyorum. Tamamen kitabı bitirememe sebep oluyor diyebilirim. Bitirirsem sizinle de paylaşmaya başlayacağım çünkü.

AŞKBOOK KİTAPCIĞI İÇİN TIK TIK 





Bloğumda bana yazılarıyla katkıda bulunan sevgili SELDA ya da teşekkür ederim. İnsan kaynaklarında çalışıyor dolayısıyla bu alandaki yazıları blogumda ayrı bir yer kazandırıyor. Bilgileriyle bloga emek veriyor. Kalemi ve kendi benim için çok özel bir insan. Blogu onunla paylaşmaktan çok mutluyum. SELDAM TEŞEKKÜRLER...
İNSAN KAYNAKLARI BİLGİLERİ İÇİN TIK TIK

Blog yazarlığı çok farklı bir iş, Modelist olarak bir iş yerinde çalışıp yoğun tempoda eve koştur koştur gelip bilgisayarın başına oturmak gerçekten yorucu. Ama sevince herşey kendiliğinden oluyor diyebilirim. 

Genel bir değerlendirme yapıp kendi içimde kendimin nerde olduğuna bakmak ve tabiki herşeyi olduğu gibi bunu da paylaşmak istedim. Kocaman bir sayfa ayırdım kendime.
GEZİP GÖRDÜĞÜM YERLER TIK TIK 

PARA üzerine yazılan kitapları konu aldım. Uzun bir listem hala var hepsinini okuyup sizinle paylaşamak için can atıyorum.
PARA İLE İLGİLİ KİTAPLAR İÇİN TIK TIK

Gezdiğim ve beğendiğim yerleri paylaştım. Yaz olsun daha çok yeri görmek istiyorum. Allah nasip ederse tabiii.

Sinema tiyatro merakı olan Ben ve SELDA nın gittiği yerler. Çok fazla gitmediğimizi farkettim umarım bunları da sıklaştırırız.
TİYATRO TIK TIK

Sağlık bizim için önemli konulardan biri bununla ilgili ve beslenmeyle ilgili kitaplar paylaştım. Ve bunda da yeni okunacak kitaplarım çok fazla.


Motive olmak çok önemli, öyle hikayeler var ki. Okudukça daha çok okumak istediğim kimi gerçek kimi öğretici. Hepsini toplamaya çalışıyorum blogumda bence bir ansiklopedi yapabilirim blogumu NE DERSİNİZ?
MOTİVASYON ROMAN TIK TIK

Kişisel gelişim kitaplarının özetlerini burada bulabilirsiniz. Elimden geldiği kadar okuyup yeni kitapları sizinle paylaşmak istiyorum.

Romanlar Kitaplar, hayatımızda olmazsa olmazı diyebilirim. Paylaştığım kitaplar...
İLİŞKİLER TIK TIK 

Burada hepsini paylaşamadım. Ama zaman içinde hepsini bu sayfaya kaydetmeyi düşünüyorum. Size faydalı bir post olması dileğiyle.... SEVGİYLE KALIN...



4 yorum: