17.06.2014

MUTLULUK DEDİĞİN.COM



www.mutlulukdedigin.com herkesi mutlu etme amacında bir web sitesi. 

Türkiye'nin en kaliteli, en büyük, en saygın mutluluk portalı olma yolunda hızla ilerliyor. 

Akademik bir çalışmanın sonucunda ortaya çıkan www.mutlulukdedigin.com da neler var bir bakalım.

İlk olarak bir ücretsiz üyelik sistemi ile üye olunuyor ve seni mutlu edecek şeyi kısa bir mesajla atabiliyorsun. Bu sayede seni mutlu edecek kişiler de sana ulaşıyor. Örneğin öğrencisin ve kitaba ihtiyacın var “mutluluk dediğin kitaplarımı alacak birinin olması” diye mesaj atıyorsun ve mutluluğa inanan kişiler sana ulaşıyor. Ya da “mutluluk dediğin tekerlekli sandalye hediye edecek biridir” diyorsun ve birileri sana ulaşıyor. Bunun dışında, bir beklenti olmadan da sadece mutluluğunu paylaşan mesajlar atabiliyorsun.
Bu sitede neden bu uygulama var çünkü birçok çalışma kanıtladı ki mutluluk paylaşınca kesinlikle çoğalıyor. Site, bu uygulamada bu paylaşımı artırmayı amaçlıyor.

Bunun dışında  web sitesinin içinde mutluluk adına ne varsa her türlü içerik var. Mutluluk Reçetesi bölümünde mutlu eden aktiviteler, mutlu eden haberler, mutluluk yazıları, mutlu eden videolar, gülmece gibi bir sürü mutlu eden bölüm var.

Kısaca www.mutlulukdedigin.com psikolog ve psikiyatristlere danışılarak uzun araştırmaların sonucunda ortaya çıkmış, hergün ziyaret edilip hergün mutlu olmamıza katkı sağlayacak bir web sitesi. 

Blogumda tanıttığım 3 kitabının yazarından güzel bir site...

6 yorum: