18.01.2012

AŞKBOOK


GİRİŞ...
Biri bana "Aykut sence Türkiye de insanların genel olarak yaşadıkları sorunların EN başında ne gelir? deseydi, bir saniye bile tereddüt etmeden İLİŞKİLER derdim. Uzun zamandır, ilişkiler üzerine çalıştığım insanlarda ortaya çıkan sorunları incelemeye başladım. Bu aşkbook da gelin hep birlikte anlamaya çalışalım. İlişkiler nedir ve ASLINDA ne değildir? Yazının ilk bölümlerinde daha yoğunlukla NE DEĞİLDİR? üzerinde durmak istiyorum çünkü en çok oralarda takılıyoruz. Sonra ilişkinin nasıl harika bir şey olduğundan bahsedeceğim hiç merak etmeyin.
      Son zamanlarda, evrenden ısmarlama anlayışı çıktı ya, herkes işini gücünü bıraktı, evlenden evlenecek birini ya da sevgili ısmarlamaya başladı. Burada kullanamayacağım bir kelime ama evreni pezevenk haline getirdiğinizin farkındasınız umarım. Merak etmeyin aynı şeyi ben de yaptım. Yaptım ve beynimde patladı. Bütün sipariş ettiğim kadınlar bana kapak oldu. Sonunda kendimce nerede hata yaptığımı anlamaya çalıştım. Bulduğum şeyler gerçekten ilginçti.
     Gelin birkaç adımda sizlere neler olduğunu anlatmaya çalışayım.
 
Önce gelin yapılan EN büyük hatayı birlikte inceleyelim.
                                                                 AYKUT OĞUT tan elele dergisinin dağıttığı kitapcık....
HER GÜN BİR SAYFASINI SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM, İYİ OKUMALAR....

2 yorum:

  1. paylaşım için teşekkürler. Sitenizin linkini kendi web sitemde yayınlayacağım. Böylelikle bu emeğinize ihtiyacı olan daha çok kişi ulaşabilmiş olacak. Kendinize iyi bakın lütfen.

    Saygı ve Sevgiyle
    EMRE
    www.citiesinlove.com

    YanıtlaSil