2.04.2013

ZAYIFLAMA KURSU


Özel bir yolculuğa çıkmak üzeresiniz ve yaşamınızdaki başka herşeyde olduğu gibi, iki seçeneğiniz var; kıyıda oynayabilir ya da açıklığa yüzebilirsiniz...


Çok önceden aldığım bir kitaptı, okuyamamıştım. Şimdi başladım okumaya ve okuduklarımı sizinle paylaşmayı sevdiğim için benim hoşuma giden kısımlarını sizinle paylaşmak istedim.

Zayıflamanın yememizle içmemizle tabiki alakası var. Aynı zamanda ruh halimizle de ilgili bunu da kimse inkar edemez. Çok yiyoruz çünkü korkularımız var kilo psikolojide korunma isteği olarak karşımıza çıkar ya hep. DUYGUSAL AÇLIK yazımda da duygularla yemeği anlatmıştım. Kızgınlık,aşırı sorumluluk,bağışlanmama, yargılama, baskı, stres, kalp ağrısı, fedakarlık, değersizlik, utanma, gurur, haksızlık, öfke, uatnç gibi duygularımız bizi yemeye yönlendiriyor. Evet, çok fazla değil ama herşeyden biraz yemeliyiz... Kendimize değer verip duygularımızı anlamaya çalıştığımız zaman neden yemek yeme ihtiyaçımız olduğunu da anlayacağız..

Zayıflama kursu, duygularımızı çözmemizi ve neden yemek yediğimizi bulmamızı sağlıyacaktır. Gelin hep beraber bulalım ya da bulduysanız bizimle paylaşın. Böylece sizin sayenizde kendimizi anlamaya bir adım daha yaklaşalım..

Farkındalık, iyileşmenin ilk adımıdır.

Bir egzersiz programına devam ediyorsanız, eninde sonunda programı bozmanız kuvvetle muhtemeldir.

İrade gücü kendinizi bir şey yapmaya mecbur ettiğinizi söylemenin sadece başka bir yoludur ve kendini bir şey yapmaya zorlamak sürdürülebilir değildir.

Unutmayın 'Elmayı yeme' iş yaramadı, üstelik de söyleyen TANRI' ydı...

Kalıcı zayıflama daha derin bir iyileşmenin yan ürünüdür.
Bilincinizin kilo konusunda yeniden eğitilmesidir.

Bu kursun konusu yiyeceklerle ilişkiniz değil; sevgiyle ilişkinizdir. Sevgi gerçek şifacınızdır. Mucizeler doğal olarak sevginin varlığını ortaya çıkarır.

Gerçek sen, bedneninizde en sağlıklı, en mutlu şekilde nasıl ikamet edeceğini tam olarak bilir ve siz ruhsal gerçeklikle bilinçli bağlantıyı yeniden oluşturduğunuzda bunu kendiliğinden yapacaktır.

BU KURS YİYECEKLE İLGİLİ DEĞİL, MANEVİYATLA İLGİLİDİR.

Özgürlükğe yolculuğunuzda ilk kavrayış, bir yalana inanmış olmanızdır. Ayrıca bu yalana inancınızın kuvvetiyle, onun size göre gerçek görünmesini sağladınız. Bu yalan aslında sizin için rahatlama, beslenme ve ayakta tutma gücüne sahip olduğudur.
Sizin göreviniz yalanı düzeltmektir.
'Beni rahatlatma, besleme ve ayakta tutma gücüne ancak TANRI sahiptir.'

Sağlıksız yemeniz, kendinden hoşnutsuzlukla ilgili bir eylemdir. Çok yeme şiddetin bir biçimidir ve şu anda parçaladığınız mekanizmalardan biri silahı kendinize doğru çevirme alışkanlığınızdır. Silah ister bıçak olsun, ister çatal...

Kendinize karşı nazik olmayı taahhüt ederek başlayın...

Okudukça kitabı kendi düşüncelerimi ekleyerek sizinle paylaşmayı düşünüyorum. Kitabı okumanızı da tavsiye ederim. Kendimizin bir adım ileri gitmemizi sağlamak için kendi farkındalığımızı sağlamak için, alıştırmaları da bizimle birlikte yaparsanız sevinirim. 

yazılarımı, tanıtımlarımı facebook: yağmurun dünyası  adresinden de takip edebilirsiniz...
yorumlarınızı, sorularınızı paylaşırsanız sevinirim.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder