5.04.2013

AŞKBOOK-11


                                                                  PAKETLEYELİM...

Güzel ve huzurlu bir ilişki yaşamak inanın bana mümkün. Her şeyi anlatabildim mi? Elbette hayır. Ama sadece bu 11 maddeye bile dikkat edecek olursanız, ilişkinizi çok daha kaliteli yaşamaya başlayacağınızı garanti ediyorum.

Olur da derseniz ki, iyi güzel ama 11 maddeyi birden uygulamak zor yahu, sen bir tane seçsen de biz onu uygulasak. O zaman size bir tane seçeyim.

-Kendiniz olmaktan vazgeçmeyin.

Gelin ilişkiyi şöyle bir tarifle noktalayayım.

Harika bir İtalyan lokantasına gittiniz, sevdiğiniz arkadaşınızla olduğunuzu ve en sevdiğiniz makarnayı ısmarladığınızı düşünün. Süper vakit geçiriyorsunuzve makarna geliyor. Harika görünüyor. Hatta şef özel olarak sizin için güzel bir maydonoz parçası bile yerleştirmiş. Aynı bir tepenin üzerinde duran ağaç misali.

İşte o makarna sizin hayatınız, üzerindeki maydonoz ilişkimiz olursa, son derece keyifli, huzurlu ve mutlu bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Ama makarna ilişkiniz ve üzerindeki maydanoz sizin hayatınız olursa, ilişki bitince, maydanoz sapı gibi ortalıkta kalırsınız.

En derin sevgilreimle bol bol bol bol torpilli günler...

Bu kitap ilişki konusunda bir çok bilgi barındırdığı için paylaşmak istedim sizinle... Kendimize farkındalık katmak, önceden birşeyleri düzeltip sonradan pişman olmamak için okunması gereken bir kitap... Aykut Oğut kitaplarını çok severim... Daha önceki postlarım...

BU EGOLARI ŞİŞİRSEKTE Mİ SAKLASAK?

 

2 yorum:

  1. cok tesekkur ederım kıtap lıstem kabarık suankılerı bır bıtırsem oh desem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde çok kabarık kitap listem :))nasıl biticek bilmiyorum...

      Sil