18.03.2015

Kasko yaptırırken nelere dikkat etmelisiniz?


Trafikte araç kullanırken, ne kadar dikkatli olursak olalım, bazen görünmez kazalar yaşanabilir. Ya da aracınıza sizin haberinizin bile olmadığı durumlarda hasar gelmiş olabilir. Aracınız park halindeyken biri çarpmış ve kaçmış olabilir, aracınızın camı kırılmış olabilir vs.. Bu gibi durumlarda, aracınızın kaskosu varsa gözünüz arkada kalmaz. Ancak henüz kasko yaptırmadıysanız, kaza sonucu ortaya çıkacak masraf başınızı ağrıtabilir. O yüzden, hiç vakit kaybetmeden aracınıza kasko yaptırmanız şiddetle tavsiye edilir.

Peki, kasko yaptırmak istiyorsunuz ancak ne yapmanız gerektiğini bilmiyor musunuz?

Öncelikle aracınızın değerinin belirlenmesi gerekiyor, çünkü sigorta şirketleri, aracınızın markasına, modeline ve üretim yılına göre farklı kasko teklifleri sunmakta.  Aldığınız kasko prim teklifi eğer bütçenize uygun değilse, farklı bir sigorta şirketini seçmeniz daha hesaplı olacaktır.


Bu açıdan, Koalay.com size en uygun kasko prim teklifini sunuyor. Aracınızın değerini, her ay yayınlanan kasko araç değer listesi vasıtasıyla belirleyebilir ve hemen teklif alabilirsiniz. Verilen tekliflerden size en uygun olanı da anında online olarak satınalabilir ve poliçenizi hemen bastırabilirsiniz.


Herhangi bir ihti,yaç durumunda 444 88 83 numaralı çağrı merkezine ulaşarak canlı destek de alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder