26.11.2014

Anneden Kızına Projesi


Ortakdolap.com , TOÇEV- Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı’  için gerçekleştirdiği “Anneden Kızına” projesi ile sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında eğitime verdiği desteği sürdürüyor. 




TOÇEV – Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı’nın kuruluşunun 20.yılı vesilesiyle Ortakdolap.com ‘un işbirliğinde “Anneden Kızına” projesi için bağışçılardan gelen ikinci el ürünler ortakdolap.com da özel bir kategoride satışa sunuluyor. Bu satıştan elde edilecek gelirin tamamı okumak isteyen; ancak ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan çocukların eğitimi için kullanılacak.

Ortakdolap.com üzerinden 30 Kasım 2014 Saat 20.00‘ye kadar satın alacağınız her 100 TL ve üzeri TOÇEV ürünü için, TOÇEV’in 2 Aralık 2014 Salı akşamı Maslak Tim’de düzenlediği TOÇEV 20. YIL KONSERİ’ne 2 kişilik bilet kazanma şansınız var. TOÇEV ürünlerine şu adresten ulaşabilirsiniz: http://www.ortakdolap.com/index.php?route=product/category&path=216


Ortakdolap.com Hakkında: Günümüzde birçok ürünün kullanım ömrü dolmadan modasının geçmesi yüzünden tüketim çılgınlığı giderek artıyor. Ortakdolap.com bu düşünceden hareketle temiz ve az kullanılmış ürünlerin yeniden ekonomiye kazandırılması konusuna eğilen girişimci ve iş kadını Özlem Ünal tarafından 2013 yılında kurulan bir e-ticaret sitesi. Son dönemlerde özellikle vintage ürünlere olan ilginin artmasıyla da öne çıkan ortakdolap.com ile her türlü az kullanılmış ikinci el giysi, eşya, aksesuvarın yanı sıra lüks markalara da daha uygun fiyatlarla ulaşılabiliyor. Çeşitli sosyal sorumluluk projeleriyle paralel çalışmalar da yapan ortakdolap.com’dan yapılan her 100 TL’lik alışveriş, 1 fidan olarak doğaya dönüyor.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder