11.12.2013

Kış geldi, yeni yıl yaklaşıyor, masraflar düşündürüyor





Soğuklar geliyor derken nihayet kış geldi, dışarısı kar kış kıyamet. Kış mevsimi özellikle de kışın sert geçtiği yerlerde zor geçer ve masraflar katlanır da katlanır. Isınmak için verdiğimiz yakıt parası ve elektrik parası kış aylarında bütçemizi sarsabilir. Ayrıca soğuklardan korunmak için kışlık giysi takviyesi de yapmak gerekebilir. Bir de önümüzde yılbaşı gibi önemli bir zaman varken masrafların artması kaçınılmaz olacaktır.

Yeni yıla kimimiz vur patlasın çal oynasın şeklinde bir eğlence mekanında gimek isterken, kimimiz de sevdiklerimizle evde daha sakin bir ortamı tercih ederiz. Dışarıda kutlamak zaten başlı başına masrafken evde kutlamak da bize çok ucuza gelmeyecektir. Sevdiklerimize güzel bir yılbaşı sofrası hazırlamak istiyorsak biraz harcama yapmak gerekecek. Üstelik yeni yıla hediyesiz girilmez. Herkes kendi bütçesine göre ucuz ya da pahalı bir hediye alacak sevdiklerine. Bu da harcamaları katlayacak tabii.


İşte böyle masraflı zamanlarda uygun şartlarda bir kredi çekmek akıllıca olacaktır. Üstelik kredi başvurusu yapmak bir kısa mesaj atmak gibi kolayken. Bankaların kredi hesaplama araçlarından çekeceğiniz tutara göre aylık ödemelerinizi hesaplamanız çok kolay. Aylık ödemelerinize göre çekeceğiniz tutarı ayarlamanız önemli, yoksa bütçenizi toparlamakta zorluk çekebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder