6.11.2013

KREDİ HESAPLAMALARI KAFANIZI KARIŞTIRMASIN


Yeni bir ev almayı düşünüyorsunuz, ya da yeni bir araba. Ya da hiç beklenmedik masraflarınız çıktı. Kısacası paraya ihtiyacınız olduğunda ve kredi çekmeyi düşündüğünüzde oturduğunuz yerden kredi faizlerini kolaylıkla inceleyebilirsiniz. Bilgisayarınızdan ya da tabletinizden hatta cep telefonunuzdan bankaların faiz oranlarına ulaşmak artık çok kolay. 

Üstelik ne kadar kredi çekeceğinize karar verdiyseniz, kredi hesaplama araçları sayesinde hangi vadede ne kadar aylık ödemeniz olacağını da rahatlıkla öğrenebiliyorsunuz. Böylece banka şubesine gidip başvuru yapmadan önce rahat ve doğru bir karar verebiliyorsunuz.

Kredi başvurusu yapmak da artık çok kolay. Bankanızın internet şubesinden bir tıkla, ya da cep telefonunuzla bir kısa mesaj göndererek önbaşvurunuzu istediğiniz an yapabiliyorsunuz. Üstelik belli bir miktara kadar olan kredi başvurularında kefil ve evrak da istenmiyor. Önbaşvurunuzun kabul edildiğine dair mesajınız geldikten sonra istediğiniz şubeye nüfus cüzdanınızla giderek kredinizi çekebiliyorsunuz.

Kredi hesaplamak, kredi başvurusu yapmak bunlar gerçekten çok kolay. Ama en önemlisi kredi çektikten sonra aylık ödemeleri düzenli olarak yapmak. Aksi takdirde faiziyle biriken borcunuzu ödemede zorluk çekebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder