10.10.2013

AMAÇLARINIZA ULAŞMANIN YOLU


Kendinizi değersiz hissettiğiniz, ne istediğinize karar veremediğiniz ya da bir yandan esinlendirici bir adım atarken öte yandan oluruna bırakmak kavramını anlamadığınız zamanlarda işe yarar. Bu formül ayrıca parayla ilgili sorunlarınız olduğunda, hak ettiklerinizi elde edemediğinizi düşündüğünüzde ya da amaçlarınızdan bir şekilde alıkonulduğunuzu hissettiğinizde size yardımcı olur.


*Kendinizi şimdiden Minnettar hissedin. Sahip olduklarınız için minettar olun.

*Pozitif bir duyguyla, sahip olmak istediklerinizi, onlara zaten sahip olmuşsunuz gibi hissederek, oyun oynar gibi ilan edin.

Buna karşılık bir şeye ihtiyacınız olduğunu söylediğinizde, ihtiyaç o şeyi iter. Umutsuzluğa kapılmadan, arzunuzu seçmeli ve ona zaten sahip olmanın neşesini yaşamalısınız. İhtiyaç onu itecek, Arzu ise çekecektir. Eğer arzuladığınız şeye zaten sahip olursunuz. Kendinizi bağlamadan ne istediğinizi seçin ve zaten onu elde etmiş gibi hissedin.

*Dürtülerinizin ve fırsatların üstüne gidin. 

Olanaklarınız ve sezgileriniz üzerine harekete geçin.



UYGULAMA

* Odanıza göz gezdirin. Neye minettarsınız. Bir liste yapın. Mutlu olmak için bir nedene ihtiyaçınız yok, ama illa bir neden istiyorsanız, hemen minnettar olmak için herhangi bir şey bulun. Minettar olduğunuzda, daha fazla minettar olunacak şey çeken bir zihinsen mekana sahip olursunuz.

* Zihninizin oyun alanına göz gezdirin. Neye sahip olmak ve ne olmak istersiniz? Ne eğlenceli olurdu? Bunu bir kağıda yazın. Bunu bir kağıda yazın. Bunu yaparken, ona şu anda zaten sahip olsaydınız ne olurdu onu hissedin. Büyük ikramiyeyi kazanmış gibi yapın. Kendiniz ve başkaları için ne isterdiniz? Ne eğlenceli olurdu? Tamamlanmasını şu anda yaşarken kendinizi bağlanmamak kilit bir noktadır.

* Şimdi dikkat edin. Hayatınızda gezinirken önsezilerinizi dinleyin ve onlar üzerine harekete geçin.

Herşeyden önce, eğlenin. Gülümsemeyi sürdürün. Şakacı olun, Minettar olun. 'Endişelenme , mutlu.'

Şimdi yaptıklarınız geleceğinizi yansıtır.....

                               facebook: yağmurun dünyası

                    YENİ BİR BLOG.... HER TÜR PAZARLAMA KONULARI OLACAKTIR...

KIRTASİYE MALZEMELERİ SATIŞI İÇİN YENİ BİR BLOG AÇTIM DESTEKLERİNİZİ BEKLERİM.. ARKADAŞLAR...     YAĞMURUN DÜKKANI

Taşlarla terapi :) yağmurun dünyası

4 yorum: