27.01.2013

İNTERNETTEN PARA KAZANMA YOLLARI-1


         YAZI YAZARAK PARA KAZNMA

Eğer kaleminize güveniyorsanız ve boş zamanlarınızda klavyeniz ile vakit geçirmek istiyorsanız, ektra para kazanmak için bu tarz işlere yönelebilirsiniz. FREELANCE yazarlık işi bulmak için kendiniz başvuru yapabilirsiniz. Yaptığınızı başvuruda ücretsiz kelimesini yazmanızda fayda var. Site sahipleri üçretsiz yazarları fazlasıyla sever. Eğer siz işinizi iyi yaparsanız, bir süre sonra başka bir siteye ücretli olarak geçebilirsiniz.

 İnternet üzerinden yazı yazarak para kazanmak istiyorsanız, zengin içerikli sitelere başvurmanızı tavsiye ediyorum.

Yurtdışında bir çok internet kullanıcısı blog sitelerine yazdıklaırı üzerinden para kazanarak hayatını idame ettiriyor.  Firmaların sahip oldukları bloglar için yazmak payu2blok.com gibi siteler bu tarz sistemler sunuyor. Eğer kendi varolan blog unuza ek olarak bir gelir istiyorsanız sistem oldukça iyi çalışıyor. Kendinizi bu şekilde üçretli blog cu olarak pazarlarsanız, neden bir kaç blog ta yazarak tam zamanlı gibi çalışmayasınız?

Türkçe sitesi çok başarılı olmasa da istanbul.tr.craigslist.com.tr size yardımcı olabilir.

İş bir gecede kurulmaz, serbest çalışma işide bunlardan biri. Bunu aklınızda tutup yeteneklerinizi daha fazla göz önüne sermeliniz. Herşey den önce sabır.

Eğer yabancı diliniz varsa bu konuda birçok kişiden daha şanslısınız demektir. Bunun anlamı: Siz Türkiye de olabilirsiniz ama Avustralya daki bir müsteri için çalışabilirsiniz?

Site oluşturup sitenize gelen kişileri yazmaya teşvik ederek iş başlayabilirsiniz. Bu imkan birçok kullanıcının başını döndürecektir. Bunun ardından makalaleri konularına göre ayırarak bir rehber dizin oluşturmalısınız. Çünkü siteye gelenlerin onları bulması ve seçmesi kolay olmalı. Bu sayede sitenizin trafiği da artacaktır.

Bu tarz bir yapıda binlerce insan ana sayfanızı görüntüleyeceğinden iyi bir reklam anlaşması ile de para kazanabilirsiniz.

Benim gibi sizde internetten para kazanmak nasıl bir şey diye araştırıyorsanız, benim bildiklerimi buradan paylaşacağım. Sizinde yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

 

3 yorum:

  1. craigslist ev arkadaşı bulmak için de ideal =)

    YanıtlaSil
  2. olur mu olur. Benim bgibi kötümser için bile olur mu olur.

    Hevesli anne

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar, değerli admin.
    Bloğunuz gibi bloğunuzdaki içerikleriniz de çok ama çok güzel!
    Yazan elleriniz dert görmesin.
    Saygılar...

    YanıtlaSil