25.12.2014

TEB’den Altın Çağı Fırsatı


Düğünlerde topladığımız ya da birikim yapmak amacıyla satın aldığımız altınlarımızı ve altın takılarımızı evde saklamak hiç de mantıklı bir hareket olmamakta. Ancak bankada kasa açtırsak yıllık kasa kirası vermek durumunda kalacağız. Üstelik altınlarımız kasada olduğunda heran elimizin altında olma şansı olmamakta.



 Bu devirde en doğru hareket altınları altın hesabında değerlendirmek. Ancak altın hesabında da belirli gün ve şube kısıtlaması vardı. Ancak TEB Altın Çağı ile artık bu kısıtlamaları ortadan kaldırdı. İster çeyrek altın, ister cumhuriyet altını olsun, ister bilezik ister kolye olsun tüm fiziki altınlarınızı istediğiniz zaman istediğiniz şubeye getirip anlaşmalı kuyumcular vasıtasıyla saf altına dönüştürebilirsiniz ve altın hesabınızda güvenle saklayabilirsiniz.

TEB Altın Çağı ile altınlarınız güvende dururken kasa ücreti ve hesap işletim ücreti ödemezsiniz. Üstelik dilediğiniz zaman İnternet şubesinden, ATM’lerden ve çağrı merkezlerinden nakit paraya çevirebilirsiniz. Hatta Vadeli Altın Depo hesabı açtırarak altınlarınızın durduğu yerde değer kazanmasını da sağlayabilirsiniz.


TEB Altın Çağı sisteminden yararlanmak için TEB müşterisi olmanız ve TEB Altın Hesabı açtırmanız gereklidir. Bir de bankada bir form doldurmanız...Sonrasında sahip olduğunuz altınları çalınma riski olmadan, tarihi geçip de değer kaybetme derdi olmadan kolayca saklayabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Blog keşif etkinliğinden gelip katıldım bloğunuza. Ben de beklerim. :)

    YanıtlaSil