7.05.2014

Yatırım seçeneklerinden biri Altın


Söz konusu yatırım yapmak olduğunda insanların aklına benzer sorular gelir; “neye yatırım yapmalıyım?” “ne zaman yapmalıyım?”, “ne kadar yapmalıyım?” gibi. Çoğu zaman bir bilene danışırız ya da kendi bildiklerimize dayanarak ve ekonomi piyasasını takip ederek en doğru yatırımı yapmaya çalışırız. Yaptığımız yatırım çoğunlukla döviz, gayrimenkul, taşıt veya altın olur.

Peki altına yatırım yapmaya karar verdiğinizde ne düşünürsünüz? İlk olarak kazancınızın ne kadar olacağını ve ne kadar uzun vadeli olacağını araştırırsınız. Peki altını nerede saklayacağınızı da düşündünüz mü?

Eğer bu konuda ne yapacağınıza dair bir öneri almak isterseniz, okumaya devam edin.

Teb, yatırım yaptığınız altını saklama derdi olmadan bütün sorlarınıza cevap verecek bir hesap sunuyor: Teb Altın Hesabı. Yatırımınızı sizin yerinize saklıyor, yani fiziksel olarak altını muhafaza etmek zorunda kalmıyorsunuz. Ayrıca alım-satım yapma, varsa diğer vadesiz altın hesaplarınıza havale yapma, altını bozdurup döviz veya TL hesabınıza aktarma gibi özellikleriyle tam ihtiyacınız olan hesabı sunuyor. 


En önemli özelliği de, %1.40 faiz oranıyla, kazancınızın en yüksek düzeyde olmasını sağlaması.  Hepsinin yanında, TEB uzmanlığından yararlanma fırsatını sunması da cabası.

5 yorum:

  1. Para yok :)
    Açık ve net olarak.:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Para istiyorsanız, 'Zenginim!' deyin. Realitede borç içinde yüzüyor olsanız da, cebinde 2 tl dahi varsa, zengin olduğunuzu Evren' e ve kendinize beyan edin. Para sıkıntısının geçici olduğunun bilgeliğinde olarak, içinizdeki yokluk, kıtlık, yoksunluk, eksiklik, dert, sıkıntı gibi hislere meydan okuyun. 'Çok şükür bolluk ve bereket içersindeyim.' deyin.

      yazarı Leyla Yıldız

      Yakında kitabını da tanıtacağım sevgilrele :))

      Sil
  2. param olursa önerilerini dikkate alacağım canım :)) sakladım yazını :))

    YanıtlaSil
  3. Selamlar, önerilerinizi geçen aylarda okumuştum. Parayla oynamak biraz riskli olsa da şansım yaver gitti. Önerileriniz için teşekkürler.

    YanıtlaSil