2.10.2013

ZAYIFLAMA KURSU-2


Uzun zamandır devamını getirmek istediğim bir kitaptı. Bazen olur bana çok severek başlarım kitaba ama bir türlü devamı gelmez. Aylar sonra ise su gibi okuyup bitiririm işte bu kitap onlardan biri. İlk başladığımda da anlatmıştım aslında kitabı işte o post ta burdan ulaşabilirsiniz.

Zayıflama kursu-1

Zayıflamaya farklı bir bakış acısı getiriyor kitapta yazar.. Allah' a olan inançımızla çok yemek yeme ihtiyacımızı yıkabiliz diyor. Nasıl mı?...


MUCİZELER KURSU

Fazla kilo olduuğunu düşündüğünüz bütün eti etrafınızda taşıdığınız bir tuğla olarak görün. 

Duvara yakından bakarak onun kendi acı ve ıstırabınızdan yapıldığını görün.

Şimdi tanrı dan sizinle birlikte duvara yaklaşmasını isteyin. Birlikte, ikiniz her bir tuğlayı, birer birer sökmeye ve en nihayetin de duvarı dağıtmaya başlayın. O'na het tuğlanın sizin için ne anlam ifade ettiğini açıklayın, sonra O'nun dokunduğu her tuğlanın ufalmasını izleyin.

'Tanrı'nın yeterince düşünecek şeyi var' der insanlar sık sık, bizim O'nu küçük problemlerimizle rahatsız etmememiz gerekiyormuş gibi. Ancak evrende İlahi'nin doldurmadığı, nufüs etmediği, içine işlemediği ve yükseltmediği tek bir nokta yoktur. Yaratıcınız dışarıda bırakılamaz, sizin düşüncenizin dışında Ve düşünceniz de dışarı da bırakıldığı bir yerde, size yardım edemez, zayıflamanıza yardım etmesine izin verdiğinizde, bunu yapacaktır.

'Tanrı nı bütün kalbinle, bütün ruhunla, bütün gücünle sev' der. Birinci Emir... ve neden?

Çünkü bu doğru yaşamanın anahtarıdır.


Aşırı yemek yemek, Bu puta tapmaktır. Yemek, sizin için sahte bir put olmuştur.

Gözlerinizi kapatarak bedeninizin ışıkla dolduğunu görün. Her hücre İlahi Zihin'den dökülen altın bir iksirle dolmuş. Siz kendinize İlahi nin alanına kendinizi tamamen bırakma izni verdiğiniz de, melekler etrafınıza toplanıyor.

Bu görüntüyü birkaç dakika koruyun. Sıkıntılarınızı nefesinizle birlikte dışarı verin ve sevginin mucizevi gücünü içinize çekin. Bedeninizin içine akan ışığı hayal edin.

Bu görselleştirmeyi yapmaya devam ederek herhangi bir problem aklınıza geldiğinde onu kullanın.

Mutfakğa yürüdüğünüz de, O'nun da sizinle birlikte yürüdüğünü görün. Bir ısırık aldığınız da, ısırığı O'na teslim edin. Çok yeseniz bile, bunu yaparken deneyimi Kutsal Ruh'a teslim edin.

'Sevgili Tanrım, bu deneyimi sana teslim ediyorum. Amin.'

Kendinizle mücadele etmeyin. Sadece Tanrı'ya bağlı olun.

Tanrı sizin yargıcınız değil şifacınızdır.

Bu kitaptan sizinle paylaşmak istediğim bir kaç bölüm daha var. Ve yazılarım bundan sonra düzenli bir şekilde her pazartesi yeni bir konu ile karşınız da olucam. Takipte kalın ve değerli yorumlarınızı yazın.... :)

facebooktan takip etmek daha kolay.... yağmurun dünyası...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder